Smuk og smagfuld bryllupskage

En af livets største fester kalder på en af livets smukkeste kager; en bryllupskage. Hos Kornbageren laver vi lige den bryllupskage, I kunne tænke jer, til jeres store, unikke dag.

En bryllupskage er en vigtig del af et bryllup. Det er et af de elementer, man som gæst eller brudepar sent vil glemme; især hvis det har været en bryllupskage, som smagte fantastisk, så fantastisk ud og passede perfekt til brudeparret. I er velkommen til at bestille jeres bryllupskage hos os. 

Bryllupskage med personlighed

Vi laver udelukkende bryllupskage efter den bedste opskrift, hvor alt er hjemmelavet og håndlavet fra bund til top med de bedste ingredienser og råvarer. Det betyder, at I kan være med til at bestemme hele vejen, så kagen kommer til at passe netop til jer og bliver helt unik. Har en af jer eller gæsterne allergi, laver vi også gerne en allergivenlig bryllupskage. I er også altid velkommen til at komme ind til os og til en smagsprøve, hvis I er i tvivl om indholdet i jeres bryllupskage.

En bryllupskage – mange muligheder

Vi er altid klar på at finde på noget nyt og kreativt, når det gælder jeres bryllupskage. Det vigtigste er, at I er tilfredse, og at kagen giver en sammenhængende smagsoplevelse. Som udgangspunkt skal der være noget surt, sødt og knasende i en kage; herfra bestemmer I, og vi guider jer.

Skal der en særlig bryllupskagefigur på toppen, er vores konditor mester i at lave figurerne helt personlige med eksempelvis de rigtige farver på bruden og gommen samt brudebuketten. I får altså en bryllupskagefigur lige efter jeres ønsker og stil.

I Odense finder i jeres bryllupskage

Kornbageren er beliggende i Odense, og her laver vi smukke og smagfulde kager hver dag. Vores bager har været på landsholdet i kagens og brødets kunst, og vi har god erfaring med at fremstille en bryllupskage med personlighed.

Skriv til os

Webdesign: Søgemedier A/S | Cookiepolitik
Top