Få glutenfri bagværk hos Kornbageren

Hos Kornbageren kan du få glutenfri bagværk hver dag. Vi har et fint udvalg af brød og kager, der er glutenfri, og vi bager hver onsdag nye glutenfri rugbrød, franskbrød, rundstykker, kager mm. Bestil dit glutenfri bagværk hos os. Vi bager det allergivenligt for dig med råvarer og ingredienser af høj kvalitet. 

 

Glutenfri er bageriets vision

I snart 20 år har vi haft stor fokus på glutenfri bagværk hos Kornbageren. Det er et stort fokusområde for os, og vi ønsker at bage brød og kager, der smager, uanset om det er konventionelt bagværk eller glutenfri. Vores brød og kager er lavet helt fra bunden, så vi har helt styr på, hvad der kommer i dejen, og det er din sikkerhed for et smagfuldt og sundt håndværk.

Brødet er bagt helt traditionelt med de gode, sunde og glutenfri råvarer. Det garanterer den gode smag i hver bid, og selvom det er glutenfri, er vores bagværk på ingen måde kedeligt. Vi ønsker blot at kunne levere brød og kager til alle, så vores kunder kan få en god smagsoplevelse hver gang uden at bekymre sig om indholdet i det, de spiser.

Glutenfri bageri i Odense

Kornbageren hører til i Odense. Her har vi haft bageri, længe før der overhovedet var huse i vores bydel. Med 65 år i historiebogen er vi et bageri med gamle traditioner med vægt på håndværket.

Prøv selv vores glutenfri brød og kager. Vores brunsviger er kendt langt ud over Odenses byskilt, og vi bager kager og brød specielt til dig, hvis du ønsker det. 

Skriv til os

Webdesign: Søgemedier A/S | Cookiepolitik
Top